Publicado el

Les mans de l’Inter

Josep Antoni Gomes és un històric de l’Inter Club d’Escaldes, ara avalat per les xifres. A més de la victòria davant l’Atlètic Escaldes que estén la diferència de l’Inter al liderat de la Lliga, el nostre porter va viure una jornada especial perquè va assolir 70 partits amb la nostra samarreta.

«És una bona fita arribar a 70 partits. Des que vaig fitxar per l’Inter, he vist com creix el club, guanyant el seu primer títol de Lliga, l’any vinent vam repetir el títol i aquest tercer any espero tornar a viure aquesta alegria. Estic molt feliç de pertànyer a la família de l’Inter», reconeixia el porter.

Gomes durant la victòria de diumenge passat, que fa més líder a l’Inter a la Lliga

Llunyana sembla la data del 15 de setembre de 2019, quan ‘Jose’ va jugar el seu primer partit oficial amb l’Inter, amb triomf davant el CE Carroi pel primer partit de la recordada Lliga Nacional 2019-20 que el nostre club guanyaria per primer cop a la història.

Història és també el que està assolint Josep Antoni, trencant el rècord que ostentava el mític Joan Bayona, en ser el porter amb més partits de la història de l’Inter des que es va refundar el 2015. Bayona havia jugat 69 partits sota els pals de la porteria blava-i-negra.

«Bayona és tota una institució a Catalunya i a l’Inter, que va arribar quan el club estava reformant-se. L’Inter és el club que és actualment gràcies a apostes de gent com Bayona», admetia Gomes.

Josep Antoni Gomes aturant el sol

Josep Antoni Gomes és el sisè jugador amb més partits a l’Inter, en un llistat encapçalat per Sergio Moreno (118) i seguit per Genís Soldevila (97), Óscar Reyes (73), Bruninho (72) i Jordi Betriu (71). Després del porter apareixen dos històrics com Joan Bayona (69) i Josep Maria Cabanes (63) i, por sota d’ells, Emili Garcia que, diumenge passat, va assolir la seva participació número 60.

«Estic molt content de continuar sumant partits aquí. És un repte molt gran per a mi fer créixer aquesta xifra, així que molt content», declarava Emili, autor del primer gol de l’Inter en competicions internacionals.

Emili García durant el seu 60è partit amb l’Inter