Publicado el

Prohibit parpellejar

L’Inter d’Escaldes continua al capdavant de la Lliga Nacional. Això sí, avui fa ús del seu compte d’estalvi a la classificació després de la derrota contra la UE Santa Coloma.

Un solitari gol de penal al minut 42 ha confirmat la segona desfeta de l’Inter a la competició, avui contra un rival molt ordenat, fidel al seu estil tancat i que aprofita els errors de l’oponent. Mèrit també, en tallar els circuits de l’Inter que bons resultats han donat en jornades anteriors.

Una bona notícia per a l’Inter ha estat el retorn oficial d’Iván de Nova que ha tornat a jugar després de quatre mesos i deu dies, superant el trencament del tendó central de l’isquiotibial de la seva cama esquerra. El lateral ha estat ple de ganes i fins i tot ha tingut una bona oportunitat de cara al gol durant la segona meitat.

Inter continua amb 35 punts al capdavant de la classificació, però ara el segon classificat, Atlètic Escaldes, retalla diferències a només tres punts per sota. Diumenge vinent, el nostre equip s’enfronta a la UE Engordany.

Iván de Nova, 133 dies després