Publicado el

Units, serem més

No a la guerra. Aquesta és la bandera de lluita que fa cada dia més ressò al món, i l’Inter d’Escaldes ha volgut afegir-s’hi, donant continuïtat als valors que empentem a la nostra Escola.

L’Inter ha acceptat una iniciativa impulsada per l’FC Santa Coloma, durant el partit de l’Aleví A, de portar cartells amb missatges contra la guerra que es desenvolupa a Ucraïna, arran del conflicte bèl·lic provocat per la invasió russa. Amb un aplaudiment generalitzat, tots els jugadors s’han plegat en una abraçada per enfortir el missatge de pau.

Una molt bona iniciativa en la prèvia d’una jornada que ha acabat amb alegria per al nostre equip després de capgirar un marcador advers. Malgrat això, el veritable triomf ha estat unir-nos per una bona causa.

UN NOU CAMP PER AL FEMENÍ

L’Inter d’Escaldes s’ha estrenat en un nou camp per dur a terme els partits de les categories femenines de futbol base: el camp de Futbol-7 del Centre d’Entrenament de La Massana.

El camp, molt més gran que el Camp de Futbol-7 d’Encamp on sovint es jugaven les competicions femenines, ha estat el nou escenari per a l’equip de noies de la nostra Escolaa la Lliga Primavera.

El nou camp per al Femení, des de lluny i molt a prop