Publicado el

Hola play-offs!

L’Inter d’Escaldes és el primer classificat al play-off pel títol de la Lliga Nacional 2021-22. El nostre equip inscriu el seu nom oficialment en la lluita per una nova estrella a la seva història, a la qual avui compta amb vuit punts d’avantatge.

Victòria ajustada contra el CE Carroi, cuer de la competició, per 2-0, amb un Inter dominador del partit però sense la profunditat d’altres dies. El triomf es justifica gràcies als bons moments de l’Inter per les bandes, principal arma per fer dany a l’últim bloc de camp, al contraatac als últims minuts. Els gols d’Ahmed Belhadji i Gerard Artigas hi han contribuit a la victòria final.

Genís Soldevila, el nou centenari de l’Inter

Aquest partit quedarà, segur, en la memòria de Genís Soldevila, avui capità de l’equip: el màxim golejador de la història de l’Inter ha jugat el seu partit número 100 amb la samarreta del club.

Inter assoleix la classificació matemàtica al play-off pel títol amb 41 punts, i s’ubica a vuit punts per sobre la resta de perseguidors en la lluita per la Lliga. Un d’ells, l’FC Santa Coloma, serà el pròxim rival de l’Inter diumenge vinent.

L’Inter manté el costum de fer sentir la Diada de la Constitució amb la sortida al camp amb la nostra bandera