Publicado el

Arriba l’hora de les decisions

S’acaben les tres voltes, ara anem pel play-off pel títol. Inter Club d’Escaldes tanca la fase regular de la Lliga Nacional 21-22 al capdavant de la classificació, molt important abans de començar les jornades decisives de la competició.

Un empat sense gols contra la UE Sant Julià li serveix a l’Inter per cloure la fase regular a la primera posició de la Lliga amb 42 punts, els quals es mantenen per al play-off pel títol. Ha estat un partit molt intens, sobretot a la primera part, amb el nostre equip ben col·locat davant un equip que necessitava puntuar per continuar a la part alta de la Lliga.

Jesús Coca, avui sota pals de l’Inter, ha fet completar 14 partits amb la porteria a zero durant la temporada 2021-22.

Inter aconsegueix mantenir els cinc punts de diferència amb dos equips classificats per al play-off pel títol: la UE Sant Julià i Atlètic Escaldes. La UE Santa Coloma, però, escurça la diferència a tres punts.

Dilluns, amb un sorteig dut a terme pel Comitè de Competicions de la Federació Andorrana de Futbol, se sabran els partits de la recta final de la Lliga que començarà diumenge 10. Abans, però, dijous 7 a les 20:45 hores al Centre d’Entrenament de la FAF, l’Inter disputarà la semifinal de la Copa Constitució davant l’Atlètic Escaldes.

Jordi Roca, avui capità, ha portat el braçalet commemoratiu del Dia de la Sensibilització sobre l’Autisme, el qual serà subhastat per Gol Solidari en benefici d’AUTEA.