Publicado el

Compartim somriures

Res millor que fer realitat els somnis de la nostra comunitat. L’entrenament del nostre primer equip de divendres s’ha omplert d’il·lusió i alegria gràcies a la visita d’integrants de la Fundació Privada Tutelar.

El grup ha compartit les seves emocions amb la nostra plantilla, interactuant amb ells amb la sensació especial d’estar al mateix camp d’entrenament. De fet, tot ha esdevingut en una sèrie de xuts dels nostres amics de la Fundació Tutelar, amb el suport dels jugadors.

L’activitat ha acabat amb l’entrega d’una samarreta de la darrera participació de l’Inter a les competicions europees, signada per tota la plantilla.

«Aquesta visita és molt gratificant per a nosaltres, perquè és un xut d’energia sobretot per integrar aquests petits moments en la vida quotidiana de la nostra gent», valorava Clàudia Yepes, treballadora de Fundació Privada Tutelar.

CLICA AQUÍ PER GAUDIR L’ÀLBUM AMB MÉS FOTOS DE L’ACTIVITAT