Publicado el

Una victòria necessària

Jornada plena de satisfacció. Així tanca l’Inter d’Escaldes la primera volta del play-off pel títol, amb una victòria contundent contra la UE Sant Julià que fa créixer l’avantatge a la primera posició de la classificació.

Triomf per 4-1, en un partit amb un Inter renovat, ambiciós amb la porteria rival i amb la capacitat de capgirar el marcador després d’un gol en contra.

Víctor Casadesús (de penal), Genís Soldevila, Ilde Lima i un gol en pròpia porta hi han contribuït a la victòria final. Viti Martínez ha fet la seva estrena oficial amb el nostre equip després d’entrar al camp al minut 64.

Inter és líder amb 46 punts i es distància a quatre punts dels segons classificats: la UE Santa Coloma i l’Atlètic Escaldes, aquest últim el pròxim rival, diumenge a les 18:30 hores.

Estrena amb bones sensacions de Viti Martínez