Publicado el

Amics molt Specials

Integració, cohesió, amistat. Valors que vol promoure l’Inter d’Escaldes amb activitats com la que s’ha dut a terme durant l’entrenament de les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví de la nostra Escola, que han rebut la visita de l’equip Special Olympics Andorra.

Durant la jornada, els nostres jugadors han compartit una dinàmica d’entrenament amb els nostres amics visitants, amb rondes de passades, desplaçaments i un joc de coordinació encapçalat per la seva entrenadora, Montse Sánchez. Per cloure l’activitat, els ‘Specials’ s’han portat de regal un lot de material esportiu per desenvolupar els seus entrenaments.

No és el primer cop que l’Inter i Special Olympics fan activitats en conjunt: el 25 d’octubre de 2017, les categories Cadet i Juvenil van visitar un dels seus entrenaments a La Margineda, mateix indret de la nostra visita juntament amb Gol Solidari el 27 de novembre de 2019.

Aquesta iniciativa s’afegeix a una altra jornada social del nostre club, quan el primer equip va rebre la visita d’un grup de la Fundació Privada Tutelar, també amb l’objectiu de fomentar valors a través del futbol.