Publicado el

Canvis a les xarxes socials

L’Inter es manté en un creixement permanent. Això fa que el nostre club ha d’adaptar-se a les noves exigències, no solament dins del camp.

És per aquesta raó que treballem en el millorament de l’entrega del nostre contingut de difusió, que ens ha permès ser un club capdavanter al país.

A partir d’avui, us convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials, tenint en compte una sèrie de característiques:

  • FACEBOOK: hi continuareu trobant tot el contingut que us fa anar cap a altres plataformes (web, Flickr, Youtube i altres enllaços). Ocasionalment, serà la plataforma d’emissió d’esdeveniments en directe (partits, sortejos, etc.) i de videos institucionals.
  • TWITTER: hi trobareu tota la informació que requereix immediatesa (minut a minut del primer equip, resultats, programació de partits, etc.), així com contingut que generi interacció (fotos, gifs, enquestes, etc). Si teniu informació destacada amb contingut relacionat amb l’Inter per compartir (moments de partit, sortides al camp, vida quotidiana, etc.)., feu una menció i podem citar el tuit.
  • INSTAGRAM: hi separarem el contingut en dues parts: en el reel (la secció principal), només hi descobrireu les millors imatges del nostre club, amb una visió més artística que informativa. Per la seva banda, a les stories continuarem compartint moments del dia a dia (podeu utilitzar els nostres GIF), a més de trobar informació com enllaços a la nostra web quan tinguem noves publicacions o campanyes de club (inscripcions, botiga, etc.). També podeu etiquetar-nos a les vostres stories per compartir-les si escau.
  • TIKTOK: hi intentarem continuar amb videos per descobrir moments alegres, quotidians i íntims, amb un estil senzill i divertit.
  • LINKEDIN: més enfocada al món empresarial, hi podeu obtenir la nostra interacció amb institucions del país, a més d’unes quantes claus per entendre el nostre projecte esportiu.

Per la seva banda, Youtube i Flickr es mantenen com a plataformes per compartir el nostre contingut audiovisual.