Publicado el

Cap a Islàndia

Tot a punt per a l’expedició de l’Inter Club d’Escaldes que, per tercera temporada consecutiva, disputa la UEFA Champions League. Islàndia serà la seu de la il·lusió del nostre equip.

Una setmana intensa, plena d’entrenaments sota un sol molt intens, ha marcat els dies previs a la travessia cap a l’illa nòrdica. L’entrenador Otger Canals continua fent els assaigs abans de l’estrena a la Ronda Preliminar de la Champions, davant La Fiorita, campió de San Marino, dimarts 21 a les 13 hores locals (15 hores d’Andorra).

Entrenaments molt intensos abans del desplaçament

La notícia trista és la confirmació de la baixa de Josep Antoni Gomes. El porter va partir el trencament al recte femoral dret, i s’ha confirmat la lesió després de la participació de ‘Jose’ als partits de la selecció andorrana a la UEFA Nations League.

En les pròximes hores, l’Inter anunciarà novetats al llistat que es desplaça dissabte cap a Islàndia.

Mentrestant, una delegació de la Fundació Privada Tutelar ha tornat a compartir un entrenament de l’Inter, tal com fa més d’un mes, just abans de la decisió de la Lliga Nacional que va guanyar el nostre equip. La promesa s’ha complert, en donar més samarretes de l’Inter, després d’haver aconseguit el títol de la Lliga Nacional 2022-23.

La felicitat a les cares de la gent de la Fundació Privada Tutelar