Publicado el

S’estrenen a la Champions

L’Inter d’Escaldes fa oficial les seves incorporacions per a les competicions europees. I precisament ho fa el dia de l’estrena a la UEFA Champions League 2022-23 a Islàndia.

Ángel de la Torre, Adrià Muñoz i Aridai Cabrera són fitxatges del nostre equip, juntament amb Josep Maria Valera, històric porter de l’Escola de l’Inter d’Escaldes, que torna al primer equip per a Europa.

Aridai Cabrera durant el primer entrenament a Islàndia

Aridai Cabrera, davanter de 33 anys, compta amb una llarga trajectòria al futbol professional espanyol, destacant les seves etapes pel RCD Mallorca, la UD Las Palmas, els filials del Valencia CF i el Real Betis Balompié, entre d’altres. La seva última estació va ser l’Orisha FC de l’Índia.

Ángel de la Torre és un extrem dret de 27 anys, també amb recorregut al futbol català en clubs com el Terrassa FC, el CE Júpiter, el CE Europa i el Cerdanyola FC. El seu últim equip va ser la UE Vilassar de Mar.

Sobre aquestes línies, Ángel de la Torres. A sota, Adri Muñoz.

El gironí Adri Muñoz ja és un conegut de la Lliga Nacional d’Andorra arran del seu bon rendiment sota els pals de l’FC Santa Coloma la darrera temporada. No és la seva primera experiència fora del seu país de naixement, perquè també va jugar a Anglaterra (Whitehawk i Lewes) i França (FC Mulhouse).

Tots ells han entrenat amb l’equip fa una setmana i són a Islàndia per la nova aventura europea de l’Inter d’Escaldes que comença avui, davant La Fiorita 1967 de San Marino, a les 13:00 locals (15:00 d’Andorra) a l’estadi Víkingsvöllur.