Publicado el

Xops d’il·lusió

Molls, però ha valgut la pena. L’Inter d’Escaldes continua fent història a les competicions europees i avui, amb una nova victòria continental, el nostre equip trenca un registre entre els clubs andorrans.

La victòria contra La Fiorita 1967 en la semifinal de la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League, ha fet que l’Inter sigui l’equip andorrà amb millor rendiment en competicions internacionals.

El triomf davant el campió de San Marino permet que l’Inter aconsegueixi un 42 per cent de rendiment a Europa, amb tres victòries en set partits. D’aquesta manera, l’Inter supera la UE Engordany que conserva el seu 37% (tres triomfs en nou partits).

Aridai Cabrera ha debutat amb l’Inter amb una victòria internacional

ENTRE GOTES I TRETS

El migdia de Reykjavík, marcat per la forta pluja amb vent, no ha minvat el joc de l’Inter, amb un millor control de la pilota que el seu rival, un oponent combatiu que generava perill amb ímpetu. El mèrit de l’Inter és que ha sabut capgirar el marcador i ha resistit el xàfec rival durant els últims minuts, amb superbioses aturades del porter Jesús Coca.

REVIU LES IMATGES DEL PARTIT

Genís Soldevila un altre cop ha escrit el seu nom a la història del club, en tornar a fer un doblet a les competicions europees. L’últim cop va ser a la victòria contra el KF Teuta, al partit d’anada de la Segona Ronda Classificatòria de la UEFA Conference League 2021-22.

El partit disputat a l’estadi Víkingsvöllur d’Islàndia també queda marcat per l’estrena amb la samarreta de l’Inter d’Aridai Cabera, Ángel de la Torre i Sascha Andreu, habilitat per jugar durant els últims minuts abans de disputar el partit. L’exdavanter de la UE Cornellà i la UE Llagostera ha fet una destacada presentació.

Ara Inter disputarà la final de la Ronda Preliminar contra el local Víkingur, que ha guanyat l’altra semifinal contra el Levadia Tallinn d’Estònia. El partit decisiu será divendres a les 19:30 locals (21:30 andorranes), també al Víkingsvöllur. El guanyador de la final classifica a la Primera Ronda Classificatòria de la UEFA Champions League, on espera el Malmö FF de Suècia.

L’Inter buscarà continuar la seva història a les competicions europees