Publicado el

Amb totes les ganes

L’Inter Club d’Escaldes fa oficial la primera incorporació posterior a l’experiència de la UEFA Champions League a Islàndia: Cristian González López, conegut com a Chete, arriba al tricampió andorrà amb ambicions molt grans.

«És un orgull estar aquí. Des del primer dia em van acollir molt bé i estic molt content de pertànyer a l’Inter. He vist que els jugadors tenen un nivell molt alt, que se’n va confirmar a la Champions», valorava el nostre nou jugador.

El defensa de 27 anys arriba per una temporada al nostre club, amb la intenció de potenciar l’Inter tant en la pròxima UEFA Europa Conference League com també per a les competicions nacionals.

Chete, amb formació futbolística a l’Albacete Balompié -fins i tot va ser capità de l’equip filial i es va entrenar amb el primer equip a la Segona Divisió espanyola-, compta amb experiència professional en equips com Calahorra, Zamora CF, Orihuela CF i Lorca Deportiva.

«Sóc un jugador molt compromès amb l’equip, contundent i fort. M’agrada ajudar als companys, molt treballador i humil. M’encanta anar pas a pas. Tant de bo seria arribar lluny a la Conference, però també penso ser campió a Andorra», reflexionava.

NOVA VICTÒRIA AMISTOSA

Chete es va incorporar fa uns dies a la plantilla, que continua el seu camí a les competicions europees, ara amb l’objectiu de la UEFA Europa Conference League.

Dins de la preparació, l’Inter va disputar dijous un partit amistós d’entrenament contra el KDS Team de França al CE la Massana. Va ser victòria contundent del nostre equip per 11-2, amb quatre gols d’Aridai Cabrera, un hat-trick de Sascha Andreu, doblet de Genís Soldevila i un gol de Ludo Clemente i Max Marcet.

Inter d’Escaldes espera rival a la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa Conference League, que sortirà del perdedor de l’eliminatòria entre el Pyunik FA d’Armènia i el CFR Cluj de Romania. L’anada va acabar 0-0 a Erevan i la tornada es juga dimarts 12 a Cluj-Napoca.

Chete durant el triomf contra el KDS Team de França