Publicado el

Sempre junts

Què millor que sentir-se valorat en casa pròpia. És el sentiment de l’Inter Club d’Escaldes, que avui ha rebut el suport de les màximes autoritats d’Escaldes-Engordany, la parròquia que representem en Andorra i en competicions internacionals.

La Cònsol Major del Comú d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha encapçalat una trobada amb la plantilla del primer equip del nostre club, a més d’uns quants representants de la nostra Escola, amb l’objectiu de felicitar l’Inter pels seus èxits esportius i el creixement del projecte esportiu.

Les autoritats comunals han rebut una samarreta del nostre equip amb el dorsal 44, en referència a l’edat de la parròquia, creada el 14 de juny de 1978.

«Estem molt contents perquè, a través de l’Inter posem el nom de la parròquia molt amunt. Sou tricampions, i això és fantàstic. Espero que això no s’aturi mai», valorava Rosa Gili, Cònsol Major del Comú d’Escaldes-Engordany.

El Parc de la Mola, un dels indrets representatius de la nostra parròquia, ha estat l’escenari d’aquest esdeveniment que referma el compromís de l’Inter d’Escaldes amb la nostra comunitat.

CLICA AQUÍ PER VEURE MÉS FOTOS DE L’ACTIVITAT

D’esquerra a dreta: el Conseller d’Esports, Josep Batalla, el Cònsol Menor, Quim Dolsa, la Cònsol Major, Rosa Gili, i el capità de l’Inter, Sergio Moreno.