Publicado el

Europa li fa il·lusió

Roger Marcè és l’últim fitxatge de l’Inter Club d’Escaldes per fer front la UEFA Europa Conference League. El lateral vol aportar la seva categoria per continuar amb el somni europeu.

Marcè arriba per una temporada a l’Inter d’Escaldes i participa en les activitats de la plantilla fa una setmana. La seva incorporació arriba la setmana prèvia a la disputa de la segona ronda classificatòria de la Conference League.

«Des del primer dia tothom m’ha acollit molt bé. L’Inter és un club que vol créixer cada dia més, sobretot donant el salt a les competicions europees. Mai he tingut l’oportunitat de jugar-ne una, doncs ara toca la Conference i estic amb moltes ganes», admetia durant la seva presentació.

Nascut fa 25 anys a Cornellà de Llobregat, Marcè va tenir formació futbolística al Futbol Club Barcelona fins a la categoria Juvenil. Roger registra etapes pel Real Zaragoza, Deportivo Alavés, San Fernando CD, SD Tarazona, SD Leioa i el CF Badalona, entre d’altres.

«Encara que sigui defensa, sóc un jugador molt ofensiu. Sóc ràpid, amb bon toc de pilota. Vull tenir un títol de primera divisió, i el puc aconseguir a Andorra», reconeixia.