Publicado el

Un vell conegut

L’Inter d’Escaldes torna a un indret clàssic del futbol andorrà. L’Estadi Comunal Joan Samarra Vila acollirà el partit de tornada de la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa Conference League, contra el CFR 1907 Cluj de Romania.

Dimecres 27 de juliol a les 17 hores serà l’horari definitiu del partit, que es disputa al Comunal després de l’aprovació adient de la UEFA i l’acceptació del rival.

D’aquesta manera, l’Inter torna a l’únic estadi amb camp de gespa natural del país. De fet, l’últim partit oficial va ser disputat pel nostre club, el 17 de setembre de 2020, contra el Dundalk FC de la República d’Irlanda per la segona ronda classificatòria de la UEFA Europa League.

En els pròxims dies, l’Inter anunciarà el procés d’obtenció de les entrades per al partit, juntament amb el procés d’acreditació per a la premsa.

La gespa de l’Estadi Comunal està en manteniment per acollir correctament el pròxim repte internacional de l’Inter