Publicado el

Gràcies Otger!

L’Inter d’Escaldes agraeix tota la feina d’Otger Canals, que deixa d’encapçalar el cos tècnic del primer equip. L’entrenador, això sí, continua vinculat al club que integra fa tres temporades.

Otger va anunciar la seva desvinculació del primer equip de l’Inter un cop va finalitzar la participació del club en les competicions europees d’aquesta temporada.

Canals havia arribat al primer equip com a director esportiu, però va assumir la tasca d’entrenador principal després de les etapes d’Antonio Rodríguez ‘Rodri’ i Fede Bessone. En total, Otger va dirigir 20 partits a l’Inter, encaminant l’equip per aconseguir la Lliga Nacional de les temporades 2020-21 i 2021-22.

Canals a la celebració del tercer títol de Lliga Nacional de l’Inter

Malgrat la seva sortida del primer equip, Otger Canals continua treballant a l’Escola de l’Inter d’Escaldes. La temporada anterior va aconseguir bons moments amb el Prebenjamí i Benjamí, destacant la seva funció de formador de futbolistes.

Un altre entrenador que finalitza la seva etapa a l’Inter és Raul Obiols, després de col·laborar amb l’equip a les competicions europees d’aquesta temporada.

L’andorrà Raul Obiols acaba la seva etapa a l’Inter

AHMED TAMBÉ DIU ADÉU

Una altra baixa a la plantilla de l’Inter d’Escaldes és Ahmed Belhadji, que va fitxar per l’Aswan SC d’Egipte. El davanter nascut a Marroc va jugar 33 partits i va anotar 7 gols, a més d’aconseguir una Lliga Nacional i una Supercopa d’Andorra.