Publicado el

Benvingut, Juan!

L’Inter Club d’Escaldes anuncia oficialment el fitxatge de Juan Velasco com a entrenador del primer equip. El nou cap del cos tècnic arriba amb totes les ganes per començar aquest repte.

Velasco assumeix després d’arribar a un acord amb el club per encapçalar el cos tècnic por la temporada 22-23. L’entrenador és coneixedor del futbol andorrà perquè va dirigir la UE Santa Coloma durant el curs anterior.

«Assumeixo el repte d’entrenar l’Inter Club d’Escaldes. Estic molt ansiós per començar-ho», admetia breument durant el vídeo de presentació.

Velasco -al fons de la imatge- durant la seva etapa a la UE Santa Coloma. Va ser guardonat com a millor entrenador de la temporada segons la FAF.

Com a entrenador, Velasco compta amb experiència en clubs com Xerez CD, Extremandura UD i el juvenil del Sevilla FC, entre d’altres. Però, la trajectòria de Juan va estar marcada com a jugador, amb etapes al Sevilla FC, RC Celta de Vigo (subcampió de la Copa del Rei en 2001), Atlético de Madrid i el RCD Espanyol (subcampió de la Copa UEFA el 2007), a més de temporades al futbol anglès i grec. També va jugador cinc partits a la selecció absoluta d’Espanya.

Durant el mes d’agost, en una data per determinar, comença al camp l’etapa de Juan Velasco com a entrenador de l’Inter, amb una pretemporada enfocada a l’inici de les competicions nacionals; la primera d’aquestes, el 4 de setembre, amb la disputa de la Supercopa d’Andorra contra Atlètic Escaldes.

Juan Velasco, com a jugador, en un amistós contra Alemanya l’any 2000.