Publicado el

En un tres i no res

L’Inter Club d’Escaldes presenta oficialment als seus tres primers fitxatges, posterior a l’aventura europea d’aquesta temporada. El porter Ion Rodríguez, el migcampista Alain Petxarroman i l’extrem Iñigo Sánchez es posen la samarreta de l’Inter.

DE NEN A HOME

Ion Rodríguez torna al club on va tenir formació futbolística. Després de dues temporades al Cadet i Juvenil de la nostra Escola, Ion fins i tot va alternar amb el primer equip de l’Inter que va obtenir el primer títol de la història del club: la Lliga Nacional de Segona Divisió 2017-18.

«Van ser dos anys molt profitosos per a mi, compaginant partits amb el primer equip abans de l’arribada de Joan Bayona. Compartir amb gent que et superava l’edat per molt, amb més experiència i veterania, són coses que marquen i que serveixen per aprendre molt», reconeixia el també porter internacional per Andorra.

KAIXO!

Alain Petxarroman i Iñigo Sánchez van néixer a Sant Sebastià i els uneix una bona amistat. Tots dos, ara, procedents del País Basc arriben a l’Inter amb les màximes expectatives.

«Estic molt content d’estar a l’Inter. El meu primer objectiu és guanyar la Supercopa d’Andorra, d’aquí a dues setmanes, i després lluitar per la Lliga», assegurava Iñigo. Per la seva banda, Alain admet que l’Inter «és un club que ha crescut molt durant les últimes temporades i que espero mantenir les mateixes expectatives que els darrers anys».

Iñigo, Ion i Alain, amb ganes de competir