Publicado el

Una nova idea

L’Inter d’Escaldes agafa forma per disputar les competicions nacionals de la temporada 2022-23, de la mà del nou entrenador Juan Velasco. El nostre equip s’ha imposat al Penya Encarnada d’Andorra, l’últim campió de la Segona Divisió andorrana, en un partit amistós d’entrenament.

Inter ha guanyat el partit per 3-2, en un enfrontament de dos temps de 35 minuts. Els gols del nostre equip van ser anotats per Aridai Cabrera i un doblet de Sascha Andreu.

Sascha Andreu ha connectat de cap un córner de Jordi Roca per establir el 2-1 parcial

Velasco ha disposat de tots els jugadors disponibles, amb excepció dels lesionats, per disputar aquest partit amistós, disputat al Centre d’Entrenament de la FAF.

D’aquesta manera, Inter completarà la seva última setmana de pretemporada abans de la primera competició oficial: la Supercopa d’Andorra, contra l’Atlètic Escaldes, que es jugarà diumenge 4 de setembre a les 18 hores, també a l’estadi de la Borda Mateu.

Aridai Cabrera en el moment del seu gol