Publicado el

Vol Domi-nar Andorra

L’Inter d’Escaldes presenta oficialment el seu cinquè fitxatge posterior a les competicions europees, el davanter Domi Berlanga. El jugador arriba procedent del CF Peralada per una temporada.

«Estic molt feliç d’estar aquí, es veu que és una gran família. M’han acollit molt bé, tant els companys i el cos tècnic. L’Inter és un club que està creixent dia rere dia», reconeixia el nou jugador.

Domi compta amb formació futbolística a la UE Cornellà, i amb etapes als juvenils del RCD Espanyol, RCD Mallorca i la Lazio d’Itàlia. En la categoria sènior, ha destacat a l’AE Prat, UA Horta i la UE Sant Andreu, entre d’altres.

«La meva fortalesa és el joc de desequilibri, u contra u. El meu primer objectiu és guanyar la Supercopa i, a partir d’ahi, concentrar-nos en la Lliga Nacional», admetia.