Publicado el

Ilde, etern

El nostre agraïment per a Ilde Lima, llegenda del futbol mundial, que deixa de ser jugador de l’Inter d’Escaldes després de quatre temporades plenes d’èxit.

Ilde s’acomiada del primer equip amb 64 partits disputats, sent el desè jugador amb més partits de la història de l’Inter des que es va refundar el 2015. En aquest període, el defensa va anotar sis gols; el més recordat, sense cap mena de dubte, l’últim d’ells, al partit final de la Lliga Nacional 2021-22, amb un cop de cap al minut 96 que li donava el tercer títol de Lliga a l’Inter.

Ilde va guanyar amb l’Inter tres Lligues Nacionals, dues Supercopes i una Copa Constitució

Lima, de 42 anys, va aconseguir un rècord mundial durant la seva condició de jugador de l’Inter d’Escaldes: ser l’internacional amb més de 100 partits amb la trajectòria més gran amb una selecció nacional. A hores d’ara, el defensa compta amb 134 partits amb la selecció d’Andorra disputats en un temps de 24 anys i 353 dies.

El llegat d’Ilde a l’Inter continua, gràcies a l’impuls que promou dins del nostre club amb la seva vessant social mitjançant Gol Solidari i Common Goal. Ilde és i continuarà sent una llegenda de l’Inter d’Escaldes.