Publicado el

Molt a prop de remuntar

L’Inter d’Escaldes ha estat molt a prop d’una remuntada molt recordada: davant l’FC Santa Coloma, el nostre equip ha reaccionat a temps per rescatar un punt.

L’empat a dos gols deixa un bon gust de boca al nostre equip, malgrat un inici força estrany perquè, tot i dominar el joc, el rival ha sorprès amb dos gols en les seves oportunitats d’atac.

Aridai Cabrera, amb una assistència al primer gol, ha generat inquietud a la porteria rival.

La mitja part ha estat cabdal, perquè l’Inter ha estat convençut d’igualar el marcador gràcies al bon joc que estava disputant. La intensitat que ha exhibit el nostre equip a la segona part ha permès sotmetre el rival, i els gols han estat el fruit de l’esforç.

Gerard Artigas i Raul Feher, amb els seus gols, han contribuït a la igualtat final. De fet, el mateix Feher ha tingut el gol de la victòria, però l’àrbitre l’ha anul·lat al minut 84 per presumpte fora de joc.

Iñigo Sánchez, revulsiu durant la segona part, ha fet l’assistència al segon gol

Inter suma 4 punts a la segona jornada de la Lliga Nacional 22-23. Ara la competició tindrà una aturada, ja que la selecció andorrana disputa les últimes jornades de la UEFA Nations League. Chus Rubio és l’únic jugador de l’Inter convocat amb la selecció.

Chus Rubio, convocat amb la selecció per als partits contra Liechtenstein i Letònia