Publicado el

«Tinc ganes d’aquest repte»

Una temporada més per a Álex Muñoz amb l’Inter Club d’Escaldes, el seu equip de formació futbolística des que la nostra Escola es va instaurar fa set anys. No obstant això, aquest curs serà molt especial per a Álex, perquè complementa la seva funció de jugador del Juvenil amb un nou repte.

Juntament amb Ivan Aroca, un altre jugador del Juvenil i molt implicat amb la nostra Escola, Álex ha començat a desenvolupar-se com a monitor de les categories de nens més petits. Molt sovint, tots dos donen un cop de mà durant els entrenaments de les categories Baby, Prebenjamí i fins i tot Benjamí, intentant transmetre tot el seu recorregut d’aprenentatge viscut a la nostra Escola.

«Tinc moltes ganes de fer front a aquest repte. Fa molts anys que sóc aquí i puc dir que sé com juga aquest equip. Tinc una mica de pressió perquè em van donar i a l’Ivan aquesta responsabilitat i volem fer-ho bé», recalcava Alex.

A banda de la seva funció com a monitor, Alex continua amb l’equip Juvenil de la nostra Escola. A la seva estrena a la temporada 22-23, Inter va perdre davant l’FC Santa Coloma per 2-1.

«No va ser l’inici de temporada que volíem perquè la derrota no satisfà ningú, però de mica en mica anem millorant. Crec que serà un bon any amb el Juvenil, hi ha un bon grup per competir a la Lliga», remarcava Álex Muñoz.