Publicado el

Cantant sota la pluja

Un crit d’alleugeriment i d’il·lusió. Ha valgut la pena la xopada per veure l’Inter d’Escaldes tornar a guanyar. La victòria davant el Penya Encarnada d’Andorra serveix per recuperar el camí a la Lliga Nacional 2022-23.

El resultat, un 2-0 en favor de l’Inter, podria semblar minso davant el bon domini de l’Inter. No obstant això, és millor saber que es tracta del tercer dia en funcions d’Otger Canals com a entrenador de l’Inter i la seva idea, tot i el poc temps de treball, ha estat palesa al camp.

Primer partit de l’Inter a la temporada amb la porteria a zero. Adri Muñoz n’ha estat cabdal.

Un joc dinàmic al mig del camp, amb el capità Jordi Roca una mica més avançat per ajuntar-se amb Sascha Andreu com a únic punta, ha estat la tònica del partit. De fet, el davanter barceloní ha anotat el seu primer gol amb la nostra samarreta al minut 48. Un altre que s’estrenava davant les xarxes ha estat Domi Berlanga, revulsiu a la segona part que feia la seva diana al primer minut d’afegitó.

Inter, que completa a més el seu primer partit amb la porteria a zero de la temporada, puja a la quarta posició de la classificació amb 8 punts. La pròxima jornada serà diumenge vinent a les 16 hores, contra la UE Engordany.

Domi Berlanga celebra el seu primer gol amb la nostra samarreta