Publicado el

Amb sabor a castanyada

Recuperant el bon camí. L’Inter d’Escaldes suma la seva segona victòria consecutiva a la Lliga Nacional 22-23, en imposar-se amb contundència sobre la UE Engordany.

Una victòria per 3-0 que referma la convicció de l’equip en el futbol de transicions ràpides, amb ordre des del migcamp per filtrar passades a davanters amb molta gana. De fet, els tres gols neixen de pilotes concedides des de camp propi, amb velocitat per arribar a la porteria rival i definir amb qualitat. Mèrits, evidentment, dels autors dels gols: Gerard Artigas en dues oportunitats, i Domi Berlanga.

Inter manté la quarta posició amb 11 punts, però només un punt per sota els segons classificats (els dos equips colomencs, FC i UE). Setmana vinent comença la segona de les quatre voltes que inclou aquesta lliga. 63 punts en joc que encara poden determinar moltes coses a futur.

30è gol de Gerard Artigas amb l’Inter d’Escaldes