Publicado el

Artrentigas

Gerard Artigas va assolir una nova fita a l’Inter Club d’Escaldes: fa dues setmanes va igualar la marca de Xavi Gallart ‘Gallo’ amb el seu 28è gol, i set dies després, amb el seu doblet contra la UE Engordany, assoleix els 30 gols amb l’equip, consolidant-se com a segon màxim golejador de la història de l’Inter.

«Estic molt feliç després d’arribar a 30 gols amb l’Inter, sobretot per ser el segon màxim golejador del club. No és una cosa que s’aconsegueix cada dia i per això toca gaudir-lo», reconeixia Artigas.

‘Hulk’ va obtenir el seu gol número 30 amb una diana que va ser definida com a la millor de la jornada: agafant la pilota en camp propi, superant rivals amb velocitat i conducció, control amb la cama esquerra i definició amb la dreta al punt de penal. Un golàs que podria ser el millor de la col·lecció del davanter.

«Tots els gols són importants per a un davanter, però sempre n’hi ha un que m’agradi més que un altre. Em recordo amb molt de gust el que vaig convertir a l’Estadi Nacional davant l’Atlètic Escaldes», admetia golejador, en referència a un dels quatre gols de la victòria que va donar el segon títol de Lliga Nacional la temporada 21-22.

Artigas, el dia del seu recordat gol i que va servir per al segon títol de Lliga (foto: Facu Santana / BonDia)

Artigas viu la seva segona etapa a l’Inter després d’arribar procedent del Persis d’Indonèsia. El davanter de Montcada i Reixac ha jugat 58 partits amb la nostra samarreta des de la seva arribada en el mig de la temporada 21-22, i compta amb dos títols de Lliga i tres Supercopes d’Andorra.

«Estic molt feliç, com des del primer dia que vaig venir-hi. Per a mi, l’Inter és una família. Tinc grans amistats al club i això fa que tot el dia a dia sigui més agradable i fa que aquesta feina marxi bé», confessava ‘Hulk’.

Artigas amb Iván de Nova, dos que viuen la seva tercera temporada amb el club.