Publicado el

Emocionat pels companys

És davanter. El gol és la seva ambició. Si ell és qui anota, molt bé. Però si les abraçades són per a un company, també està molt bé. És la filosofia que intentem difondre a la nostra Escola, i Alexandre Dias sí que ho ha après.

«M’agrada jugar a l’Inter perquè puc fer amics i jugar futbol. Aquí he après a fer control orientat amb la pilota, treure la pilota de banda i jugar amb ganes», assenyalava.

Alexandre també ha jugat uns quants partits a la porteria. La prioritat sempre és l’equip.

El jugador del nostre Prebenjamí A viu la seva segona temporada al nostre club, impulsat pels seus amics que ja pertanyien a la nostra Escola. Amb ells va viure un dels episodis més inoblidables dels seus 7 anys de vida.

«M’encanta recordar els partits que vam jugar al Torneig Benèfic a l’estiu. Em vaig emocionar molt aquest dia, el meu amic Enzo va anotar cinc gols i em vaig alegrar molt del meu company», confessava.

El Torneig Benèfic disputat al juny, un moment inoblidable en la carrera de l’Alexandre

Alexandre és un habitual cada cap de setmana al Prat del Roure, indret habitual per als partits de la seva categoria, amb el suport de Meri i Nuno, els seus pares. Al camp de la nostra parròquia, on també s’entrena la nostra Escola, Alexandre comença a rumiar els seus somnis.

«M’encantaria ser jugador professional. Admiro Robert Lewandowski perquè marca molts gols, igual que jo», sentenciava.