Publicado el

No hi ha dos sense tres

Tres victòries consecutives, la segona pel mateix marcador. De les victòries, totes han estat amb la porteria a zero. L’Inter d’Escaldes continua el seu camí de recuperació a la Lliga Nacional 22-23 en imposar-se categòricament a l’FC Ordino.

El triomf pot dividir-se en les dues parts: a la primera, l’Inter ha sabut conservar l’ordre defensiu, però sense gaire contundència ofensiva. Això s’ha mantingut fins als primers minuts de la represa, on s’ha vist una jugada cabdal: una gloriosa aturada d’Adri Muñoz davant una rematada de cap d’un rival, estirant-se per llançar la pilota al córner. Al minut següent, primer gol de l’Inter.

Tercer partit amb la porteria a zero d’Adri Muñoz

I després de l’obertura del marcador, amb gol d’Adri Gallego que n’ha marcat dos, Inter ha aconseguit la tranquil·litat per provocar més risc a l’àrea d’un rival més desgastat. Després del doblet de Gallego, Sascha Andreu -amb un gol de cap a l’afegitó- ha tancat les xifres.

Inter suma 14 unitats i escala a la tercera posició de la classificació de la Lliga, escurçant la distància a sis punts amb el líder Atlètic escaldes. La jornada vinent serà contra Penya Encarnada d’Andorra, diumenge a les 18:30 hores.

Adri Gallego en el moment del segon gol