Publicado el

Vuit-tòria

Voluminosa. Així ha estat la nova victòria de l’Inter d’Escaldes, que continua demostrant la seva millora a la Lliga Nacional 22-23. El nostre equip ha guanyat el seu quart partit consecutiu.

Festa col·lectiva que ha estat palesa amb el marcador final de 8-0, de moment la victòria més grossa de la competició. Inter ha demostrat un joc dinàmic -de moment, molt veloç- i amb molta profunditat en atac, sobretot amb una àmplia mena de variants per provocar perill al rival. De fet, set dels vuit gols han estat anotats per jugadors diferents.

Primer gol d’Aridai Cabrera amb la samarreta de l’Inter

Un doblet de Sascha Andreu, i gols de Jordi Roca, Aridai Cabrera, Domi Berlanga, Ángel de la Torre, Iñigo Sánchez i Chus Rubio han col·laborat a la victòria final. També n’ajuda que l’Inter hagi mantingut la seva porteria a zero per quarta jornada consecutiva.

Inter suma 17 punts i continua a la tercera posició de la classificació. La distància amb el líder Atlètic Escaldes avui són tres punts, a l’espera del que es pugui resoldre sobre la no presentació de la UE Sant Julià. Això sí, el nostre equip ara passa a ser el més efectiu de tota la lliga amb 23 gols.

Davant el Penya, Pau Bosch ha completat 60 partits amb l’Inter. Gerard Artigas també ha assolit aquesta xifra durant el partit.