Publicado el

Un Inter més europeu

Inter Club d’Escaldes anuncia un nou pas dins de la seva història institucional. El nostre club ha estat acceptat per l’European Club Association (ECA, pel seu nom a l’anglès), organització independent que representa a més de 230 clubs del continent.

Logotip d’ECA, l’organització que ha acceptat l’Inter com a membre. Més informació a la seva pàgina web.

Inter forma part de l’ECA Network, l’esglaó més elemental dins de l’ens que també hi inclou els membres associats i els membres freqüents. El grup que integra Inter, segons ECA, és aquell que la corporació «desitja el seu compromís amb altres beneficis durant la temporada en curs».

La recent història del nostre club a les competicions europees -a més del compliment d’una sèrie d’exigències institucionals com estructura de futbol base i difusió, entre d’altres- va obrir les portes d’ECA, que té per objectiu promoure i protegir els interessos dels equips del continent.

Durant les últimes tres temporades, Inter ha participat a la Champions League, Conference League i Europa League

A partir d’ara, Inter podrà accedir a una àmplia mena de consultoria exclusiva en serveis d’assessorament, educació, coneixement, investigació i perspectives, a més d’orientació en les àrees legal, financera i comercial. Per si no n’hi hagués prou, el nostre club també comptarà amb impuls pel desenvolupament del futbol formatiu i femení.

Una nova fita que dona suport al projecte esportiu de l’Inter d’Escaldes, capdavanter al desenvolupament del futbol nacional des de l’ordre, la constància i els èxits esportius. Tots junts, SEREM MÉS!

La nostra Escola, amb 200 nens, és un argument molt gran que ECA ha valorat per acceptar l’Inter