Publicado el

Trepitja fort

L’Inter d’Escaldes ho ha tornat a fer. El nostre equip continua demostrant les seves millores a la Lliga Nacional 22-23 en guanyar amb contundència el seu partit contra la UE Engordany, que tancava una jornada disputada entre setmana.

El triomf per 4-0 confirma el bon ritme del nostre equip, que va conquerir la seva cinquena victòria consecutiva, totes sota les ordres d’Otger Canals. En aquest mateix nombre de partits, Inter ha mantingut la porteria a zero, per tant, Adri Muñoz acumula 474 minuts imbatut.

Un doblet de Gerard Artigas, un gol de Sascha Andreu i un altre d’Aridai Cabrera han contribuït a la victòria de l’Inter, avui l’equip més efectiu de la competició amb 27 gols a favor.

Diumenge, contra la UE Sant Julià, Inter tindrà una nova opció per mantenir aquesta ratxa positiva amb l’opció de continuar retallant distància amb el líder Atlètic Escaldes, ara només a quatre punts per sobre.

Gerard Artigas es consolida com a màxim golejador de la Lliga Nacional, amb 8 gols