Publicado el

El cim, més a prop

L’Inter Club d’Escaldes ho torna a fer: la nova victòria voluminosa a la Lliga Nacional no solament confirma l’excel·lent ratxa del nostre equip, sinó també acosta l’Inter al capdavant de la competició.

Inter ha trencat el seu propi registre del triomf més contundent de la Lliga amb un escandalós 12-0 sobre la UE Sant Julià. Sense cap mena de dubte, el nostre equip ha dominat en tot moment, destacant-se la intensitat amb la qual ha fet front al partit, més enllà dels problemes institucionals d’un rival amb mancances.

Ningú ha pogut aturar a Aridai Cabrera, autor de quatre gols

Aridai Cabrera i Gerard Artigas han anotat quatre gols, més un doblet d’Ángel de la Torre i gols de Sascha Andreu i Iñigo Sánchez han contribuït a la victòria final. Inter acumula 32 gols a favor i cap en contra durant els últims sis partits, de la mà de l’entrenador Otger Canals. El porter Adri Muñoz ha completat 564 minuts sense rebre gols.

La victòria de l’Inter li permet acostar-se a la primera posició, després de l’empat del líder Atlètic Escaldes amb la UE Santa Coloma, segon classificat. Ara Inter és el perseguidor més immediat de l’Atlètic amb 23 punts, només dos per sota el capdavanter.

Sascha Andreu connecta per marcar el seu gol, el desè de la jornada per a l’Inter