Publicado el

Contra tot i contra tots

Inter d’Escaldes ha viscut un dia farcit d’emocions, tant bones com dolentes, en empatar davant la UE Santa Coloma al qual ha passat de tot, incloent-h una lesió que pot ser greu.

L’empat a dos gols serveix per recalcar que l’Inter haurà de batallar de valent durant aquesta temporada per obtenir els seus objectius. Els rivals de la part alta de la classificació volen demostrar les seves virtuts davant l’actual tricampió de Lliga.

En un partit que havia estat ajornat 90 minuts per la treta de la neu sobre el camp del Centre d’Entrenament de la FA, els colomencs han aprofitat un inici molt advers de l’Inter: l’expulsió de Viti Martínez per doble groga al minut 17, un golàs en contra a l’escaire al minut 22 (tancant la ratxa d’Adri Muñoz de 584 minuts imbatut) i -el pitjor de tot- la lesió d’Aridai Cabrera al minut 29. El davanter canari ha estat traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un fort dolor al genoll dret.

Aridai Cabrera, al moment en ser retirat del camp

Malgrat les adversitats, el nostre equip ha sabut capgirar la situació i ha millorat la seva actuació davant un rival tenaç. Els gols de Domi Berlanga i Sascha Andreu han contribuït a igualar el marcador, encara que l’Inter ha pogut acabar amb una victòria als minuts finals.

Inter és el segon classificat amb 24 punts, quatre per sota el líder Atlètic Escaldes, el pròxim rival a la Lliga Nacional. Igualment, haurà de resoldre’s la situació de la UE Sant Julià, a una incompareixença més de quedar exclosa de la competició i, per tant, una probable resolució amb els punts obtinguts davant els lauredians canvia tot el panorama a la classificació.