Publicado el

Trobant-los a faltar

El màxim golejador de la Lliga Nacional 22-23, fora. Un dels jugadors amb més renom de la Lliga, fora per un temps. L’Inter d’Escaldes haurà de fer front els pròxims reptes sense dues de les seves peces més important en atac.

Gerard Artigas marxa de l’Inter per fitxar pel Nam Dihn FC de Vietnam. Serà la segona aventura del davanter al continent asiàtic, després de la seva etapa al Persis d’Indonèsia.

‘Hulk’ deixa l’Inter sent el segon màxim golejador històric del club amb 36 gols en 62 partits. Durant aquesta temporada de Lliga, Artigas és l’actual pitxitxi de la competició amb 12 dianes.

Per la seva banda, Aridai Cabrera haurà de passar pel quiròfan després de confirmar-se el trencament del lligament creuat anterior del seu genoll dret. La lesió es va produir durant l’últim partit de l’Inter, contra la UE Santa Coloma, per la Lliga Nacional.

El canari -un dels jugadors amb més trajectòria de l’Inter i de la competició local- es manté en observació mèdica per determinar la seva fase de recuperació. Aridai és el tercer màxim golejador de la Lliga amb 6 gols.