Publicado el

Festival amb sabor a cafè

L’Inter d’Escaldes fa oficial la seva primera incorporació d’hivern de la temporada 22-23, amb el fitxatge de Jean Luc Gbayara Assoubre, davanter nascut a Costa d’Ivori amb una vasta trajectòria internacional.

Jean Luc arriba a l’Inter com a jugador lliure i, per tant, ha pogut fitxar durant el curs. El davanter, de fet, fa un temps que s’entrena amb el tricampió de la Lliga Nacional.

«Estic molt content d’estar a l’Inter, que és un projecte engrescador. Vull intentar jugar, donar el màxim que puc donar al servei de l’equip i, sobretot, gaudir», reconeixia.

Assoubre va ser internacional Sub-21 amb el seu país, Costa d’Ivori. Igualment, dins de la seva trajectòria professional destaca la seva formació futbolística al CF Villarreal i el seu pas pel Nàstic de Tarragona, a més d’etapes a Grècia, Xipre i República Txeca. El seu últim club va ser el Marbella CF espanyol.

«És molt il·lusionant jugar una competició europea, encara més amb l’Inter. Jo ja havia disputat Europa amb l’AEK Larnaca de Xipre, i espero repetir l’experiència», admetia.