Publicado el

Un boníssim Nadal

Atacant el cim! Inter d’Escaldes fa un pas importantíssim per conquerir el capdavant de la Lliga Nacional 22-23, en batre un rival directe com l’FC Santa Coloma. El brillant triomf de l’Inter ha estat amb remuntada.

Victòria per 2-1 de l’Inter que referma les seves conviccions abans de tancar l’any 2022: amb un bon joc associat, més enllà del rival, i fent dany als moments adequats. Un partit en el qual Jean Luc Assoubre, primer fitxatge d’hivern de la temporada, ha sumat els seus primers minuts, amb molta energia i mobilitat.

Bon debut de Jean luc Gbayara Assoure

Domi Berlanga al minut 59 i un golàs de Roger Marcè al minut 63 (amb un xut llunyà, el lateral de Cornella ha fet el seu primer gol amb l’Inter) han contribuït a la victòria final de l’Inter.

Primer gol de Roger Marcè amb l’Inter

El nostre equip ara és a la segona posició de la classificació amb 28 punts, només dos per sota el líder Atlètic Escaldes que va empatar el seu partit aquesta jornada.

Ara la Lliga tindrà una aturada de Cap d’Any, i la represa està prevista per al 29 de gener. Abans, però, l’Inter ha de disputar la Copa Constitució 2023, perquè el nostre equip hi comença la seva participació el 15 de gener contra la UE Santa Coloma als vuitens de final.

Inter ha participat a l’homenatge a Rosa i Antonio, administradors del Centre d’Entrenament de la FAF que gaudiran de la seva jubilació després de 12 anys de feina. Els hi trobarem a faltar!