Publicado el

L’Inter a les venes

Un noi de 15 anys, i nou d’ells ha estat vestit amb la samarreta de l’Inter. La història de Diego Gonçalves i l’Inter és una relació que es consolida dia rere dia.

«M’agrada veure créixer la mateixa gent, amb les mateixes cares. L’Inter és un club que estimo. No m’agradaria gens marxar d’aquí», reconeixia.

Una de les primeres imatges d’arxiu de Diego amb l’Inter, l’any 2017 a la categoria Benjamí.

Com que ha alternat amb l’equip Juvenil, tot i disputar partits amb la seva categoria Cadet, Diego pot dir que ha passat per totes les categories de la nostra Escola. Moments inesborrables que estan marcats a la vida del defensa.

«Recordo un torneig que vam guanyar fa tres anys, contra rivals com la UE Santa Coloma, al Prat del Roure, juntament amb aquesta temporada», destacava.

Torneig solidari Andorra per Cambodja, del juny del 2019, on Diego (últim a la dreta) celebrava amb l’Aleví el títol de la competició.

Diego és fill de Moisés Gonçalves, el popular ‘Moi’, peça clau al títol de Segona Divisió 2016-17, el primer guardó de la història de l’Inter. En molts partits d’aquella temporada, el petit Diego acompanyava Moi a la grada, potser projectant el seu somni.

«El meu somni és ser futbolista. Si ho aconsegueixo, m’agradaria retirar-me a l’Inter», deia.

Diego i Moi, l’any 2017, un altre any inoblidable