Publicado el

Amistós a la vista

Ja tenim un partit internacional per començar l’any 2023! L’Inter Club d’Escaldes ha confirmat un amistós contra el CF Organyà, que es disputarà dissabte 7 de gener a les 12:00 hores al Camp Municipal Les Lloredes de la localitat alturgellenca.

L’amistós serveix per preparar els pròxims reptes oficials com la Copa Constitució, a la qual l’Inter disputa els vuitens de final contra la UE Santa Coloma diumenge 15, i la Lliga Nacional 2022-23, que es reprèn diumenge 29 contra la UE Sant Julià.

Sí que és cert el partit contra el CF Organyà. Si esperàveu un amistós contra el Real Madrid, doncs… bon dia de les Innocentades!

L’Inter tornarà al Camp Municipal d’Organyà. En aquest camp, al juliol, el nostre equip va completar la seva preparació per a la UEFA Conference League.