Publicado el

«M’encanta l’actitud de l’Inter»

Nelson de Sousa Carvalho fa una temporada i mitja que pertany a l’Inter d’Escaldes. Malgrat això, sembla un jugador consagrat, amb molta experiència i implicació pel club.

«M’encanta aquest club pels companys i també l’actitud. No és com altres equips, que només es preocupen pel resultat. És bo guanyar, això està clar, però a l’Inter si perdem és part de l’actitud que hem d’aprendre», admetia.

Normalment, Nelson és porter. Les seves condicions, plenes de bons reflexos, ubicació i carisma fan que sigui un jugador molt complet. Tant és així que ha jugat en tres categories diferents: Aleví -que n’era la seva el curs anterior-, Infantil -l’actual- i fins i tot el Cadet. I per si no n’hi hagués prou, el porter també s’ha atrevit més enllà dels pals en partits oficials. Com a davanter, per exemple.

«M’agrada jugar en una altra posició, perquè així puc aprendre més coses. Així, quan no pugui ser porter, també puc jugar en aquesta posició», reconeixia.

Nelson buscant el gol, els mateixos que intenta evitar com a porter

Nelson no solament ha demostrat la seva implicació amb la samarreta blava-i-negra als partits on li toca jugar. També fent costat als companys d’altres categories, o també quan juguen en altres competicions amb les seleccions andorranes de menors i, també, el primer equip de l’Inter.

«M’agrada veure jugar el Chus Rubio, que és un bon jugador. També em porto bé amb Adri Gallego. A poc a poc els vaig coneixent. M’encantaria arribar al primer equip algun dia», reflexionava.

Nelson, al mig de la imatge, durant la celebració del títol de la Lliga Nacional 21-22