Publicado el

El campió i el degà, junts

Confirmat: un nou Derbi Andorrà a la vista! L’Inter Club d’Escaldes tindrà un amistós de primer nivell en enfrontar-se novament al Futbol Club Andorra. Un altre cop, el campió del futbol nacional contra el degà del Principat.

Dimecres a les 11 hores del matí, a l’Estadi Nacional i a porta tancada, es viurà la tercera versió del partit entre l’Inter i l’FC Andorra. Un partit d’alt nivell per a l’Inter que prepara la seva estrena a la Copa Constitució 2023 davant la UE Santa Coloma (diumenge, 15h, CE La Massana).

L’Inter i l’FC Andorra tornen a veure’s les cares a l’Estadi Nacional

AMB UN SABOR ESPECIAL

L’Inter d’Escaldes va ser el primer equip de la lliga andorrana en disputar un amistós davant l’FC Andorra des que la nova administració del club -amb Gerard Piqué com a cara visible del projecte- va assumir la seva tasca. La bona relació entre ambdós clubs, més la condició de campió de l’Inter i la de referència total del FCA al futbol professional espanyol, fan que aquest partit tingui un sabor especial.

El primer dels Derbis va ser el 13 de setembre del 2020, amb victòria Tricolor per 2-0, en un partit que va servir com a preparació per a l’Inter abans del seu partit contra el Dundalk irlandès per la UEFA Europa League, últim cop que un equip andorrà disputava la segona competició més important del continent. I l’últim amistós va ser el 5 de gener del 2021, amb triomf del FCA per 2-1, amb un gran partit de l’Inter que hi arribava molt minvat en plena crisi sanitària pel Covid-19.

Primer Derbi Andorrà, disputat l’any 2020 a Prada de Moles, amb molta precaució per la crisi sanitària del Covid-19.