Publicado el

Bentornat, llegenda!

L’home amb més partits de la història de l’Inter Club d’Escaldes ha tornat a casa seva! Després d’un breu pas pel futbol espanyol, Sergio Moreno s’ha vestit novament amb la samarreta blava-i-negra; una samarreta que en aquesta etapa serà molt especial.

Moreno ha arribat a un acord per sumar-se a la plantilla que dirigeix Otger Canals, el mateix amb qui van aconseguir l’últim títol de la Lliga Nacional 21-22. De fet, el migcampista va sumar minuts als darrers amistosos de l’equip contra el CF Organyà i l’FC Andorra.

En la seva segona etapa a l’Inter, Sergio vestirà la samarreta dorsal número 6, en alusió a Ilde Lima, una altra llegenda del club i molt amic de Moreno.

De moment són 129 partits els que acumula Moreno al primer equip de l’Inter d’Escaldes, amb 11 gols i 6 títols oficials. El també internacional per Andorra espera afegir-ne més al seu compte personal i al palmarès del club.

Sergio ha rebut aquest divendres el transfer internacional després de la seva etapa a l’Hellín CF espanyol i, per tant, està habilitat per disputar els vuitens de final de la Copa Constitució 2023, diumenge a les 15 hores contra la UE Santa Coloma al CE La Massana.

Sergio Moreno contra Marc Aguado, del FC Andorra. El bentornat havia sumat minuts al Derbi Andorrà.