Publicado el

Arre Caballé

L’Inter Club d’Escaldes vol anar a galop amb la tercera incorporació enmig de la temporada 22-23. El migcampista Marc Caballé ha estat presentat de manera oficial amb la samarreta del nostre club i vol aportar amb la seva experiència per aconseguir els objectius.

Caballé s’ha incorporat al tricampió nacional per la temporada en curs, amb l’opció d’estendre el seu víncle amb l’Inter. El migcampista fa uns dies que està integrat a la dinàmica d’entrenaments del nostre equip i està disponible per disputar les competicions oficials.

«Estic molt content. L’Inter és un projecte que m’agrada. És un club molt sa, els companys s’entrenen amb bon nivell. Estic molt il·lusionat», afirmava el nou jugador.

Caballé amb el seu dorsal

Caballé compta amb una destacada trajectòria professional al futbol espanyol, amb formació al RCD Espanyol i amb etapes als filials de l’Atlético de Madrid i el Málaga CF. A Segona Divisió espanyola va jugar al CD Lugo. El seu últim club abans de fitxar per l’Inter va ser el Zamora CF.

«Vull guanyar la Lliga amb l’Inter i arribar a competicions europees. Evidentment volem passar una ronda a Europa. Sí que hem d’anar de mica en mica, ja que hi ha equips amb els mateixos objectius que nosaltres, però per què no pensar en gran», confessava.