Publicado el

Contundent retorn

L’Inter d’Escaldes ha tornat a la Lliga Nacional 22-23 amb molta força. El nostre equip tanca la primera jornada després de l’aturada d’hivern amb una voluminosa victòria.

Ha estat triomf davant la UE Sant Julià per 6-0, en un partit marcat pel domini unilateral del nostre equip. Abans del minut 20, l’avantatge era de quatre gols, gràcies al doblet de Sascha Andreu i gols del debutant Marc Caballé i Ángel de la Torre.

Marc Caballé: debut golejador

A la segona meitat, juntament amb gols de bona factura de Domi Berlanga i Jordi Roca, l’entrenador Otger Canals ha decidit fer canvis a l’equip, incloent-hi jugadors sense participacions en la Lliga com Josep Maria Cabanes.

Inter és l’equip més golejador de la Lliga Nacional amb 51 gols. Amb la victòria d’avui, a més, el nostre equip tanca el novè partit sense encaixar gols de la temporada.

A hores d’ara, Inter és el segon de la classificació amb 31 punts, quatre per sota el líder Atlètic Escaldes. Diumenge vinent, el nostre equip s’enfronta a l’FC Ordino.

Josep Maria Cabanes ha tornat a jugar un partit oficial des del 19 de setembre de 2021 (Ordino 0-4 Inter). Avui ‘Cabirol’ és el quart jugador actiu amb més partits al club (64)