Publicado el

La campanada d’Iglesias

L’Inter d’Escaldes presenta oficialment un nou integrant: Alejandro Iglesias no solament s’incorpora com a porter del primer equip, sinó també per col·laborar amb la nostra Escola.

Iglesias ha pogut incorporar-se a l’Inter per una temporada, gràcies a l’autorització rebuda per part de la Comissió Jurídica Esportiva que va resoldre la situació del jugador amb el seu exclub, la UE Sant Julià. Dimecres ha estat el seu primer entrenament amb la plantilla.

«Estic molt il·lusionat i encantat d’incorporar-me a aquest club que té un projecte magnífic i molt professional. Els companys m’han acollit molt bé des del primer minut i la intensitat de l’equip és molt alta», valorava.

Iglesias durant el seu primer entrenament

Álex, nascut a Múrcia fa 25 anys i amb formació futbolística a clubs com Elche CF, Hércules CF i Real Murcia, a més d’una etapa al futbol universitari dels Estats Units, també desenvoluparà el càrrec d’entrenador de porters a la nostra Escola.

«Em sembla molt bé aquesta oportunitat, perquè ja tinc experiència entrenant porters i també al futbol femení. Tinc molta passió per ensenyar el que he après a la meva carrera i aportar amb ganes», considerava.