Publicado el

Fora de llibret

Un dia podia passar el que ha passat aquest diumenge. Aquests partits als quals l’equip domina, genera moltes ocasions de gol, però no se’n concreta cap. El rival aprofita una de les dues oportunitats davant la porteria i acaba guanyant. Fa mal, però és una realitat que l’Inter ha d’assumir per aixecar el cap.

Estrany la derrota contra l’FC Ordino per la mínima. Un partit que l’Inter ha controlat durant tot el temps, excepte la jugada puntual del gol en contraatac al minut 35. Això sí, el nostre equip -tot i tenir profunditat en atac- ha estat lluny de l’encert en jugades combinades d’altres jornades. A més, una dubtosa falta dins de l’àrea al minut 41 ha quedat sense sanció.

És la primera derrota de l’Inter amb Otger Canals a la banqueta, després de 13 partits oficials. Inter es manté amb 31 punts, a l’espera de la jornada vinent contra Penya Encarnada d’Andorra, diumenge a les 18:30 hores.

Penal contra Domi Berlanga desestimat per les autoritats esportives al camp