Publicado el

Torna un clàssic

La nostra Escola es retroba amb un vell conegut: el CD Almeda. Tres equips del nostre futbol base animaran partits amistosos contra el club barceloní.

Aprofitant l’aturada per les vacances escolars de Carnaval -i, per tant, la pausa a les competicions nacionals-, l’Escola de l’Inter ha volgut mantenir el ritme amb uns quants amistosos contra el CD Almeda.

Amistós entre Inter i Almeda, al Prat del Roure, en febrer del 2020

Els equips Aleví (A i B) juguen el dissabte 18 de febrer dos partits contra el club de Cornellà de Llobregat, a partir de les 11 hores al Prat del Roure de la nostra parròquia. Per la seva banda, el nostre equip Infantil s’enfronta al mateix rival a les 15:30 hores d’aquest dissabte, al Centre d’Entrenament de La Massana.

Serà el retorn del CD Almeda a terres andorranes per visitar l’Inter. L’últim cop va ser a la mateixa època de l’any, però del 2020, just setmanes abans de l’esclat de la pandèmia per la Covid-19. Per si no n’hi hagués prou, el club barceloní va tornar a convidar la nostra Escola per participar al seu tradicional torneig de Setmana Santa aquest 2023.

L’Infantil torna a enfrontar-se al CD Almeda al camp de la Borda Mateu