Publicado el

Molt al límit

Un gol en contra força dubtós al minut 88 deixa l’Inter d’Escaldes sense una victòria que, hagués reconduït el seu camí a la Lliga Nacional 22-23. L’Inter es queda sense celebració després d’un partit que pintava bé amb una remuntada.

Gol de Domi Berlanga per posar el 2-1 momentani al marcador

Empat a dos gols contra Penya Encarnada d’Andorra, en un partit amb més espais que els esperats a causa d’un rival ben atrevit. Inter provava Marc Caballé en punta amb Sascha Andreu, però la lesió muscular de Jean Luc Assoubre ha permès l’entrada de Domi Berlanga. El bon partit del davanter ha estat coronat amb una falta penal en contra seva (gol d’Ángel de la Torre) i el gol que li donava els tres punts a l’Inter… fins a la jugada fatídica.

Inter rescata un punt amb la sensació d’haver-hi pogut guanyar-ne tres, essencials a la lluita pel títol de Lliga. Ara el nostre equip completa 32 punts, a sis del líder Atlètic Escaldes.