Publicado el

Cosa de famí-Lia

Una il·lusió que ja és tota una realitat. Lia Oromí Queirós va complir el seu somni d’estrenar-se amb la samarreta de l’Inter d’Escaldes en un partit oficial. I ho va fer molt bé, integrant-se al Prebenjamí B que a hores d’ara disputa la Lliga de Futsal.

«Em va agradar molt jugar el meu primer partit amb l’Inter, sobretot amb els meus entrenadors perquè m’ensenyen moltes coses de futbol. També m’agrada compartir amb els meus companys», confessava.

Lia és l’única nena a l’equip Prebenjamí, perquè amb els seus 5 anys encara és molt petita per jugar amb el nostre Femení. De totes maneres, l’Inter espera el progrés de la Lia, tal com vam gaudir del seu germà Biel, de 9 anys, que va integrar la nostra Escola per tres temporades.

«M’agradaria molt jugar a l’equip femení. Vull arribar tan lluny com el Tete«, admetria, en al·lusió al seu germà.

Lia amb el seu germà Biel, gaudint del títol de Lliga Nacional 2020-21