Publicado el

«No tinc por de cap rival»

Enzo Millán és conegut per ser un jugador molt aguerrit. Sovint lluita pilotes a terra, i per tant és un imparable recuperador de la possessió. Una virtut que ha après a l’Escola de l’Inter d’Escaldes.

«Abans no lluitava gaire les pilotes dividides, però em van dir que vagi sense por a cada pilota. A partir d’aleshores no tinc por de cap rival», recalcava.

Enzo durant la recent jornada d’amistosos contra el CD Almeda

Dins dels seus 12 anys de vida, oficialment Enzo no ha vestit mai una altra samarreta que no fos la de l’Inter. El defensa pertany al nostre club des de 2017, començant a la categoria Prebenjamí.

«És una experiència molt bona pertànyer a l’Inter. Amb l’equip he après a gaudir i millorar els meus errors. Els entrenadors et diuen què millorar, amb una crítica sana, no et fan sentir malament. Quan era més petit, em van ensenyar a jugar en equip i que hem de compartir amb la resta», detallava.

Enzo durant el torneig MIC Football que l’Inter va disputar el juny de 2018

Enzo prové d’una família amb passió pel futbol: el seu pare va ser àrbitre de la Lliga Nacional, el seu germà també juga futbol i a més és cosí de Benjamín Millán, porter del nostre Aleví. Tot i ser defensa, admira a Lionel Messi i Neymar. Amb aquests antecedents, el somni d’Enzo sí que pot fer-se realitat més endavant.

«El meu somni és arribar a jugar al primer equip i millorar com a jugar dia a dia», confessava.

Bona part de la família Millán a l’octubre de 2021